Skip to main content
Stadsfeestzaal (verdieping 2B) – Meir 78, 2000 Antwerpen
Monique Van Osselaer

Hallo, ik ben Monique en heb mijn bedrijf gestart uit eigen ervaring

Mijn vader had moeite met opstaan uit zijn geliefde zetel. Op dat moment startte de zoektocht. We kwamen al snel tot de conclusie dat een elektrische relax-fauteuil de enige juiste keuze was! In België zijn deze “Sta-op-stoelen” alleen nieuw te vinden, met een kostprijs vanaf € 3.500,- (3-motorige stoelen). Dit is een grote investering.

Mijn zoektocht leerde mij dat er in het buitenland veel “directiezetels” worden verkocht. Klasse-A-producten van maximaal 2 jaar oud, van bekende merken zoals Fitform. Ondertussen heb ik ervaren partners gevonden, zodat we deze bijna nieuwe relaxzetels ook in België kunnen aanbieden.

Ontdek het verhaal van Monique

Monique Van Osselaer

Enkele klanten over hun relaxzetel

“Beste Monique, ik ben heel tevreden van de fitform zetel, u en uw technieker hebben mij heel goed geholpen, nog veel succes!”

Mevrouw Konings (Merksem)

“Toen mijn ouders me vertelden dat ze een relaxzetel bij Staopstoelshop gekocht hadden, hield ik mijn hart vast. Want ik voelde dat aan als ‘ze zijn echt oud aan het worden’. Sinds die stoel er staat, kruip ik er lekker in zodra ik de kans krijg. Ik ga echt niet meer lang wachten tot ik er zelf ook één koop. Zeker voor die lage prijs!”

Anna

“Wat heb ik nu een goed gevoel
Met mijn nieuwe staopstoel
Ik ga zitten en rechtstaan als weleer
en bovendien is er nog meer
Een onberispelijke service daarbovenop,
mijn zitcomfort kan niet meer op
dus bij ‘staopstoelshop’ is alles top.”

Paul

“Voor mijn grootvader is deze relaxzetel echt onmisbaar geworden, het was de keuze tussen een woon-zorgcentrum of de staopstoel.”

Joni

“Zeer tevreden over de stoel, heel comfortabel, zeer gebruiksvriendelijk, en niet te lelijk. Geniet er elke dag vele uren van, zit zowel goed om te lezen, rechtop te zitten of om even uit te rusten. Zeer gemakkelijk om in en uit te stappen, zalige stoel. Geen moment spijt om dit gekocht te hebben.”

Mevr. Vandevorst uit Antwerpen

“Ik ben nog best sportief op mijn manier. 3 keer per week ga ik met een groep dames uit de buurt 8 kilometer Nordic Walking doen. Als ik dan thuis kom en ik ga in mijn zetel liggen, dan voelt die nog heerlijker aan dan anders. Maar ik moet toegeven dat het met de kleinkinderen soms ‘vechten’ is om wie er in mag zitten.”

Marie

“De geleverde fauteuil voldoet geheel aan wat wij ons daarvan voorgesteld hadden. Over de door u geleverde service zijn wij buitengewoon tevreden. U bracht 3 fauteuils naar ons appartement op de derde verdieping, waaruit wij konden kiezen. U en uw dochter die bij u was, hebben met veel geduld gewacht tot wij onze keuze gemaakt hadden.”

Meneer en mevrouw Verploeg (Overijse)

“Wat een plezier om in deze stoel te zitten, de stof is uiterst zacht. Uitzonderlijk werd de stoel bij mij thuis geleverd, de dag dat ik hem kocht. De stoel werd helemaal op mijn maat ingesteld. Absoluut een aanrader!”

Donald

“Ik ben er super tevreden van. Eerlijk gezegd had ik nooit gedacht dat mijn rug ooit nog zo goed zou aanvoelen.”

Carolus